Om meg

Jeg er utdannet hudterapeut og har jobbet med personer som har hatt alvorlige hudproblemer i en årrekke. Jeg har sett hvor mye dårlig hudkvalitet, hudlidelser og annet kan ødelegge for en persons selvtillit og sosiale liv.

Mitt mål er å gi informasjon og etter hvert kunne anbefale behandlinger. Det er utfordrende å skulle stille diagnoser over nettet eller kunne gi generelle råd over nett. Spesielt når det kommer til hudproblemer ettersom det ofte er svært utfordrende å skulle stille en diagnose selv når pasienten har muligheten til å komme på kontoret.

Skype og bilder på nettet

Den raske teknologiske utviklingen og ikke minst utviklingen på internett åpner for at man kan stille diagnoser over nettet. Fordelen er at flere får muligheten til å få den rette behandlingen, uansett hvor de befinner seg.

Jeg ønsker derfor å tilby konsultasjoner via skype og ved at pasienten sender inn bilder. Dagens teknologi gjør det mulig å skape helt sikre løsninger så man er sikret at pasienten er beskyttet og all informasjon holdes konfidensielt.

Kontakt

Jeg jobber med å få den tekniske løsningen på plass. Så snart denne er løsningen er klar til implementering, så vil alle som har meldt sin interesse bli informert. Send meg en e-post så vil du bli satt opp på listen og få informasjon tilsendt. Du vil også få muligheten til å være med på de første konsultasjonene som settes opp.

Kontakt meg på kontakt@aconorge.no så vil jeg sende deg en e-post når den tekniske løsningen er klar. Du binder deg ikke til å skulle betale for konsultasjoner, du vil kun få informasjon om oppstarten.

Konsultasjoner på kontoret

Jeg holder til i Eternveien 14, i Oslo. Her tar jeg imot pasienter og kan hjelpe med å finne gode løsninger på alle mulige hudproblemer. For timebestilling og spørsmål så kan du kontakte meg per e-post på kontakt-oss-her@aconorge.no